Geen producten (0)

Geen producten (0)

 

Koop hier goedkope borduurproducten

Borduren hoeft niet duur te zijn! Op HobbyHemel koopt u uw borduurproducten tegen een zeer lage prijs; of u nu op zoek bent naar borduurstof, wikkelkaartjes, mouliné-borduurgarens of borduurnaalden. HobbyHemel is dé online borduurwinkel van Nederland en België.

 

Wat heb ik nodig om te borduren?

 • Aïda-borduurstof
  Aïda gebruikt u om op te borduren. Aïda wordt onderverdeeld in count-grootte. Wij bieden de meest populaire maten aan: 14 count en 16 count. Hoe hoger het count-nummer, hoe meer steken u per centimeter kunt doen. Als u een beginner bent raden wij 14-count aan. Klik hier om borduurstof te kopen.
 • Een borduurpatroon (telpatroon)
  Op een borduurpatroon staan symbolen die corresponderen met een kleur op de bijgeleverde kleurenkaart. Klik hier om een mooi borduurpatroon te zoeken.
 • Mouliné-borduurgaren
  Heeft u een mooi borduurpatroon gevonden? Dan wordt het tijd om de benodigde borduurgaren te kopen. Heeft u een patroon bij HobbyHemel gekocht? Dan kunt u onze borduurgarens gebruiken. Heeft u een eigen borduurpatroon gevonden en geeft deze aan om DMC®-garen te gebruiken? Dan kunt u ook ons merk gebruiken; deze nummers zijn identiek. Klik hier voor onze Mouliné-borduurgaren.
 • Borduurnaalden met stompe punt
  Uiteraard heeft u naalden nodig om mee te borduren. Wij bieden de drie meest populaire maten aan: 24, 26 en 28. Hoe hoger het nummer, des te fijner de naald. Voor beginners raden we maat 26 of 28 aan. Klik hier om onze borduurnaalden te kopen.
 • Wikkelkaartjes
  Uw garens moeten mooi opgeborgen worden. Dat doet u met wikkelkaartjes, beter bekend als bobbins of garenhouders. Onze garenhouders zijn extreem stevig en bij normaal gebruik onverwoestbaar. Andere merken zijn vaak gemaakt van dun karton of goedkoop plastic, waardoor u ze geregeld moet vervangen. Klik hier om onze bobbins te kopen.
 • Optioneel: een draaddoorhaler
  Een draaddoorhaler heeft u niet persé nodig, maar het maakt uw leven wel een stuk makkelijker. Onze draaddoorhalers zijn gemaakt van stevig ijzer waardoor ze niet snel kapot gaan, in tegenstelling tot veel andere merken. Klik hier om een draaddoorhaler te kopen.

Heeft u liever alles in één keer in huis? Bekijk dan onze prachtige complete borduurpakketten. Ideaal voor uzelf of om cadeau te doen. Onze borduurpakketten bevatten alles wat hierboven vermeld staat tegen een mooie prijs. Klik hier om goedkoop een compleet borduurpakket te kopen.

HobbyHemel.nl maakt gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.