Geen producten (0)

Retourneren van producten
Het herroepingsrecht voor consumenten geldt voor 14 dagen na ontvangst van de producten. Stuur binnen 15 dagen na ontvangst van uw goederen een e-mail met een ingevuld herroepingsformulier als bijlage naar contact@hobbyhemel.nl. Lukt het invullen niet? Dan volstaat een normale e-mail waarin u de antwoorden van het herroepingsformulier uitschrijft in de e-mail.

U heeft vervolgens nog eens 14 dagen om de goederen te retourneren naar HobbyHemel. Ons adres is:
KeijisVault
Lieven de Keijstraat 12
2321EC, Leiden
Nederland

Als de levering van uw bestelling uit verschillende zendingen bestaat dan begint de herroepingstermijn zoals hierboven vermeld wanneer u het laatste onderdeel ontvangt.

Na ontvangst van uw melding heeft KeiisVault nog maximaal 14 dagen om uw geld te retourneren via dezelfde methode als uw betaalmethode, mits u toestemming geeft tot een andere betaalmethode. U ontvangt het gehele bedrag, inclusief eventuele verzendkosten, retour. Het geld wordt gestort zodra de producten door KeijisVault zijn ontvangen.

Retourneren mag zonder opgaaf van reden.

De consument is verantwoordelijk voor alle directe en indirecte kosten die voortvloeien uit het retour sturen van (een deel van) de bestelling, inclusief de verzendkosten. Als de consument te weinig portokosten heeft betaald en deze moet initieel worden vergoed door KeijisVault dan zal het voorgeschoten bedrag in mindering worden gebracht van het te restitueren bedrag. Dit geldt ook voor eventuele voortvloeiende boetes en heffingen van het verzendbedrijf.


De consument heeft alleen recht op restitutie van gelden over het deel van de bestelling dat:
– Retour gezonden is naar KeijisVault
– In redelijke staat is ontvangen; een eventuele beschadiging dient een fabricagefout te zijn en niet veroorzaakt door de consument. Van de consument wordt verwacht dat zij tijdens de herroepingspediode zorgvuldig omgaat met de verpakking en het product. De consument zal het product enkel uitpakken om de kenmerken en de kwaliteit van het product vast te stellen.


Uitzonderingen retourvoorwaarden
– Alle stoffen, inclusief fournituren dienen onaangebroken en in perfecte staat retour te worden gezonden. Retour gezonden producten worden bij ontvangst gewogen. Als het gewicht 5% afwijkt van de standaard dan heeft consument geen recht op restitutie van gelden over (dat deel van) de bestelling. Als beschadiging of waardevermindering door de consument is veroorzaakt dan zal er geen teruggaaf van gelden plaatsvinden. Denk hierbij aan drinken dat over het product is gevallen.

– Op gepersonifieerde producten die zijn gemaakt op basis van individuele opdracht van de consument heeft de consument geen recht op teruggaaf van gelden. Denk hierbij aan speciaal gemaakte patronen.

HobbyHemel.nl maakt gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.