Geen producten (0)

Over HobbyHemel

HobbyHemel biedt alles aan wat u nodig heeft voor uw borduurwerk. Van borduurnaalden en borduurstof tot borduurpatronen en mouliné-garens. We hebben ook complete borduurpakketten waardoor u direct alles in huis heeft om een kunstwerk te maken.

De geschiedenis van HobbyHemel

Het is eind-2016. Een aantal familieleden en kennissen zijn verstokt aan borduren maar vinden het flink prijzig worden. "Een strengetje mouliné kost €1,50... Kun jij niet iets voor ons regelen?" werd er gevraagd. En zo begon het avontuur. De eerste maanden alleen voor familie en vrienden, en vanaf april 2017 via Marktplaats. Een maand later was onze website een feit waar enkel merkloze borduurgarens verkocht werden.

In december 2019 besloot ik om HobbyHemel serieus op te pakken en flink te investeren in nieuwe producten. In sneltreinvaart kwamen er nieuwe categoriën bij: borduurstof, borduurnaalden en wikkelkaartjes, en op 19 december was het grote moment daar: het bedrijf werd ingeschreven bij de KVK.

HobbyHemel blijft dagelijks groeien. We hebben nu zelfs ons eigen merk mouliné-borduurgarens! Ik hoop dat u deel wilt uitmaken van de groei. U kunt op de hoogte blijven door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief.

~Tim van der Blom
Eigenaar HobbyHemel

HobbyHemel.nl maakt gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.